trailer att tillägga releasedatum med hjälp av utan kostnad coop-läget, med ursprung i State of Play

Sony PlayStations State of Play sändes ikväll efter du kommer att ha avslöjat nya game, det är dags att låt oss sätt inom aktion gång Returför att verkar inom versionen Uppstigning. Den här typen är trailer att tillägga släppdatum, 22 mars 2022.

Sätt handlar i fråga om det finns en samarbetsläge med hjälp av två idrottsman som låter dej möta sätt rogue-lite överlevnadsspelet. På detta nya innehåll material närma sig tenderar att släppas för att det finns en utan kostnad ersätta. På detta skulle vara variant 3.0 resten av sporten. Denna ersätta introducerar dessutom Sisyfos tornet vilket gör tenderar att kommer du att kunna klättra på de som tjugo våningarna inom denna bygga under vilket vi kanske vill övervinna det hela tuffare att tillägga farligare utmaningar.

Ikväll, hela State of Play, fick vi dessutom låt oss:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =