Assetto Corsa Competizione, högre på PS5 eller Xbox Series X? Analysen resten av Digital Foundry

Assetto Corsa-tävling sväng högrePS5 eller Xbox Series X? Digital Foundrys tekniska utvärderingsdestination försök svar på den här frågan den hela genom att hantera spelets effektivitetsklänning inom det efterföljande generations variant.

Inom recension av Assetto Corsa Competizione vi pratade i fråga om det finns en rejäl uppgradering, grund av det finns en teknisk sektor för att till slut är inom scen, i form av 60 fps dessutom det finns en upplösning för att når 4K.

Inom sanningen tillämpar racerföraren ifrån sätt italienska laget Kunos Simulations det finns en dynamisk skalare för att ändrar på detta värde vi litar på att på situationen, vilket inom på detta omständigheter gynnar Xbox Series X: Microsoft-konsolen sjunker en alltför stor mängd lägre än inom PlayStation 5i form av det finns en minimalt den bästa poängen… på 1440p kontra 1152p.

Den övre definitionen även har ändå det finns en kostnad, för att inom på detta omständigheter betalas med bildfrekvens: Även när 60 fps på PS5 är hyfsat stabilt, finns sätt viss osäkerhet på Xbox Series X. Laddar är ändå förr på Xbox: cirka 8 sekunder gentemot cirka 11 sekunder.

Xbox Series S oundvikligen representerar sätt mycket mindre sofistikerade valet, i form av det finns en upplösning för att sig mellan 1080p dessutom 1440p dessutom det finns en bildhastighet på 60 fps något dansande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − three =