eventet Tactical Ops även har börjat

OCH satte igång genom de mest uppdaterade timmarna den nya händelsen Tactical Ops inom Halo oändligsom låter dej förvärva nya delar resten av rustning relaterade ytterligare utmaningen inom undran, för att av konstant den primära säsongen resten av sporten 343 Industries.

Som handlar i fråga om är benägna att leverera del resten av modaliteten Tactical Slayer dessutom ytterligare den aktuella spellistan inom två veckor, via evenemanget som kan är benägna att pågå resultat i ytterligare den 22 mars 2022 dessutom som låter dej förvärva antal belöningar, för att sammanfattas inom imagen under.

Halo Infinite, belöningarna ifrån Tactical Ops-evenemanget

Inom sätt denna sort fallet erbjuder läget inom undran programvara resten av BR, ingen person radar eller sköldar och icke ens granater, dock sätt finns bara några få varianter förlitar sig på de jaktredskap för att kan nyttjas genom evenemanget:

  • Tactical Slayer
  • Tactical Slayer Commandos
  • Tactical Slayer Sidekicks
  • Taktiska Slayer Stalker Gevär
  • Taktiska Slayer Manglers

Hela genom är benägna att slutföra utmaningarna genom evenemanget låser man citerar antal specialelement för att Golv V ZETA-hjälmen för att stödja Golv VII-kärnan, det finns en speciell variant resten av den klassiska spartanska hjälmen. Inom övrigt fick vi till slut information Säsong 2 av Halo Infinite dessutom även på Samarbetskampanj och Smedjandock vi bör ändå redo något tidigare än vi vill dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 7 =