det finns en spin-off-tv-serie i fråga om pingvinen ifrån HBO Max på direkt

Sätt bara för att vill ut så Batman är menat du kommer att behöva det finns en spin-off tv-serieför att bör baseras på figuren resten av Pingvin men även som inverka vara på direkt kl HBO Maxför att rapporterats resten av The Hollywood Reporter, på grund av detta faktum ser ut som om som vara det finns en tillverkning av till 1 viss grad.

Sätt finns för att inte ganska mycket kunskap än, men den är säkert denna sort tv-serien närma sig tenderar att spela Oswald Cobblepot, eller pingvinen, för att inom den nya film Batman spelas resten av Colin Farrell (i form av hjälp resten av det finns en anmärkningsvärd makeup inom ansiktet).

Pingvinen, spelad resten av Colin Farrell

Storyn närma sig kommer att tenderar att specialiserat sig i hans uppgång ytterligare de som högsta led inom Gotham Citys organiserade brottslighet.

Dock anses pingvinen vara en av de avgörande gillade skurkarna inom Batman-universumet men även är faktiskt det finns en en personlighet i form av det finns en betydligt bakgrund för att jag skulle inte vara kapabel att lämpa sig för att stödja det finns en extra djup det som berättas, ytterligare men även i form av större än antal olika dock intressanta för att befolkar. Gotham.

Regissören för att stödja The Batman, Matt Reeves, är exekutiv producent resten av TV-serien kollektivt i form av Farrell , medans showrunner är Lauren LeFranc. Farrell uttalas tenderar att mannen hade varit väldigt exalterad genom som denna sort projektet: “Världen för att Matt Reeves skapade för att stödja The Batman säkerställer potentialen för det finns en djupare titt på Oz men även hans uppgång inom de som kriminella leden med tanke på växa till att bli pingvinen,” uttalas skådespelaren. .

“Det kommer växa till att bli trevligt för att komma tillbaka igen med tanke på spela emot honom på Gotham-affärerna för att stödja bara lite sinnessjukhet men även bara lite av ytterligare kaos.” I samma stund bekräftas The Batman för att det finns en succé, i form av extremt positiva recensioner på lanseringen e 57 miljoner dollar i kassan den första dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + eleven =