Det finns en sann legend – Benzema fångade Di Stefano även Raul via ett hattrick!

Karim Benzema gör sig sakta namn inom Real Madrids historiskt förflutet, efter tenderar att mannen slog ut Paris Saint-Germain inom sätt hårda derbyt via sitt hattrick på natten mot minne resten av “Santiago Bernabeu”, även vid samma tillfälle hände mannen ikapp via två legender inom klubben – Alfredo di Stefano även Raul Gonzalez!

I form av sätt 3:e målet emot PSG nådde mannen sitt 309:e mål som inom “Kings”-tröjan, vilket placerade Di Stefano på 3:e tillräckligt med utrymme på klubbens eviga målgörarlista. Tidigare att honom är bara för att Cristiano Ronaldo via 451 mål som även Raul via 323 mål som.

I form av sitt åttonde mål som inom Champions League den denna sort säsongen (för privat rekord) kvitterade mannen dessutom Raul via 66 mål som inom den eu elittävlingen även denna sort kvarstår rekordet Ronaldo via (faktiskt ouppnåeliga) 105 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + seven =