“Magic” Benzema chockade PSG, Real inom kvartsfinalen

0

Real Madrid slog PSG i form av 3-1 i form av det finns en fantastisk leverera men även tog sig vidare ytterligare kvartsfinal inom Champions League.

Hjälte för att stödja “kungarna” har varit Karim Benzema för att gjorde hattrick på 17 min för att stödja ett enormt firande inom Madrid men även en placering inom kvartsfinal.

Den primära halvleken präglades resten av Killian Mbape, för att har varit ett helt risk kontra “kungarna”. Först räddade Courtois två skott men även gjorde av den anledningen som ett mål som inom den fyrtionde minuten ytterligare ledningen för att stödja PSG.

Saints kontrollerade matchen duktig resultat i ytterligare den 61:a minuten, då Donaruma gjorde ett katastrofalt felet men även gav ett mål som ytterligare Benzema. Av den anledningen som gå efter det finns en livlig del resten av Real, så på få min gjorde Benzema och extra två mål som för att stödja slutlig 3:1.

Den övriga passageraren inom kvartsfinalen är Manchester City, för att spelade 0:0 i form av Sporting Lissabon ikväll, så slutligen slutar jobbet inom den primära matchen.