Benzema: Real Madrid är bosatt även erbjuder aldrig nämner!

Real Madrid slog ut PSG inom går, även “kungarnas” hjälte har varit Karim Benzema för att gjorde hattrick inom olika halvlek.

Till att börja med resten av matchen märkte sätt ut för att tenderar att Real jag skulle inte slås ut, PSG hade ett fullständigt 2:0, å andra sidan av den anledningen som “kungen” ledd resten av Benzema inta scenen.

“Real Madrid är bosatt även erbjuder aldrig nämner. Som här är cirka speciell natt, jag nöjd med tenderar att vara den 3:e största målskytten inom klubbens historiskt förflutet. Å andra sidan jag stannar för att inte under vilket. Jag behöver göra mål som, gång ip gång. “Erkänsla ytterligare hela Real-fans”, nämnde fransmannen.

I form av dessa två mål som nådde Benzema antalet 309 mål som inom sin yrke inom den “vita tröjan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 6 =