UEFA du tänker det finns en ny tillväxt resten av EM?

Baserat på tillkännagivandena med ursprung i “Daily Mail” du tänker UEFA nya förändringar inom formatet anger orsak EM.

Ledarna anger orsak europeisk fotbollsfolks behöver ha i form av så ganska mycket av landslag för att potentiellt inom den avslutande turneringen. För att meddelats är deras flygplan tenderar att 32 landslag ska vara med inom turneringen 2028, vilket närma sig innebära det finns en stigning i form av åtta uttagningar med ursprung i mest uppdaterade EM.

Det därefter EM deltog inom 24 landslag, ett format för att introducerades 2016. Innan även har bara 16 landslag deltagit inom den avslutande turneringen resten av de som största landslagen inom Europa.

Som pratade om EM 2028 bör vara ett nummer anger orsak UK dessutom eire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − seven =