RK Vardar i form av Ante Gadza, samt och använder inte en Ristovski, gentemot Elverum

Makedonske handbollsmästaren Vardar utför inom natt gruppspelets slutlig match inom Champions League. Elverum gästar “Jane Sandanski”, samt tränaren David Davis även har det finns en komplikationer mycket mindre inom laget. Den kroatiske mittfältaren Ante Gadza återvänder, men den är säkert rutinerade målvakten Borko Ristovski kommer inte att göra är benägna att vara i form av.

Målvaktsplatsen närma sig är benägna att täckas resten av Martin Tomovski samt den unge Vasil Gogov.

Vardar belastas för att inte i form av matchutgången, så de som behöver helt vinna. Redan är faktiskt är sätt klart är benägna att de som slutar på 5:e tillräckligt med utrymme inom tabellen inom gruppen samt deras det efterföljande motståndare inom utslagsfasen har fått Veszprem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 6 =