Babic: Handbollsspelarna bekräftade det finns en lönsam en personlighet gentemot AEK

Den makedonska handbollsrepresentanten Eurofarm Pelister besegrade på ett övertygande tillvägagångssätt AEK Aten inom den slutlig omgången resten av gruppspelet inom EHF Europa League även tog sig för att tvåa grupp vidare åt det följande steg. Den kroatiska Nexe skulle vara rivalen åt “Pelister” till att börja med resten av knockoutfasen.

Tränaren Zeljko Babic är är inte nöjd genom användning av frisläppandet resten av handbollsspelarna.

“Sätt hade varit ett nöje tenderar att spela gentemot AEK den den här typen säsongen även sätt hade varit ett nöje för att gå Aten även tenderar att spela den här typen inom Bitola. I ämnet av matchen är jag tacksam gentemot alla de inom Eurofarm Pelister, mina handbollsspelare bekräftade återigen en personlighet. Sekelji är redo att ha varit nödvändig, dock jag behöver betona försvaret för att gjorde ett duktig jobb. Karaktären även försvaret vunnit matchen genom användning av AEK. “Självklart, uppskattning åt våra följare med hjälp av sätt vackra stödet,” nämnde Babic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − fourteen =