Bröderna Babunski fick ett namn i fråga om störtfloden via Italien!

Bröderna Babunski, David men även Dorian skulle vara del av som makedonska landslaget med hjälp av striden emot Italien.

Med hjälp av första gången bröderna Babunski kollektivt närma sig de som är benägna att ingå inom Makedoniens starkaste landslag. David debuterade med hjälp av ett decennium av den anledningen som så fick då inget namn, då däremot Dorian först fick ett namn förra året.

Extra chockerande är uppropet åt David, som icke har utfört med hjälp av som makedonska landslaget på länge, även om mannen hade varit ledaren men även hatten med hjälp av den generation för att, via Milevski inom spetsen, spelade på U21-EM 2017. Ett fullständigt, inom “A”-valet, även har David 9 framträdanden.

Så med hjälp av Debrecen, under vilket mannen inte för länge sedan även har varit lagkamrat via sin bror, mannen vackra prestationer, men även denna sort är avstängningarna resten av Kostadinov men även Elmas. Ademi kan tveksam.

Barraget via Italien är avsiktligt åt den 24 mars men även tränaren närma sig är benägna att offentliggöra den ultimata listan det efterföljande varje vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 7 =