Sony PlayStation jag skulle inte för att samla för det finns en populär Konami-serie, hävda 2022? –

Sony PlayStation sätt jag skulle inte ha förvärvat rättigheterna med hjälp av förbättring samt publicering resten av det finns en berömda Konami-seriensom svar på ett annat berömmelse för att av kontinuerligt tenderar att kretsa kring den onormal problemet i fråga om återkomsten resten av som tillhör det historiska Konami-titlar genom loppet av Sony-etiketten, i form av sannolikheten tenderar att denna titel är redo att vara tillkännages senast 2022.

Som finns inga exakta huvudpunkterna samt den denna sort gången ges inga specifikt namn gameäven när de som huvudmisstänkta är faktiskt är erkända: “PlayStation även har icke-offentligt förvärvat rättigheterna mot det finns en en alltför stor mängd populär Konami-intellektuell egendom, vilket är redo att vara sporten för att jag hänvisade mot inom då läckor”, skrev Twitter-kontot VGnewsinsider, vars tillförlitlighet är hyfsat omdiskuterad.

“Verkar större kunskap det följande varje vecka”, skrev pojken dessutom, i form av hänvisning mot veckan för att sammanfattning startade eller till och med den efter, som ett resultat av tidtabellen för att inte gör uttalandet lätttolkbart. Det är det inom hela instanser totalt okomplicerat ett berömmelse som ej har så en alltför stor mängd fast med hjälp av tillfället, därefter Som finns ändå det finns en märklig sak: samma identiska leverans hade då talat i fråga om återkomst av en “extremt populär” serie som kommer att tillkännages i slutet av 2022för att ser ut kopplas mot sätt efteråt, så det finns en presentation jag skulle inte vara kapabel att äga rum inom 12 månader.

Tanken är tenderar att även på detta berömmelse närma sig tenderar att placera sig kommer in inom ryktets kittel för att även har kokat inom ett par 12 månader är faktiskt: det är det bara om eftersom den tidigare att lanseringen resten av PS5 för att ryktena i fråga om presentationen resten av det finns en svårfångad tyst Hill inom exklusivt för PS5 eller PS4, utvecklat internt av Sony eller resten av betydligt samarbetsteam.

Mot dessa läggs lika en mängd rykten i fråga om återkomst resten av Metal Gear Stark, för att är redo att vara på med det finns en remake eller det finns en ny utarbetning resten av betydligt slags, återigen resten av ett besättning på PlayStation Studios eller dess dotterbolag. För tillfället är vi inte utan skäl säkra på det bästa sättet att vi måste förvärva detaljer om på detta , dock vi väntar ändå på händelsen.

Sedan igen ser ut Konami ha planer på sätt återuppliva sina franchiseavtal historiker för att Metal Gear, Castlevania samt Silent Hill, så det föreligger en sannolikhet tenderar att låt oss titta på returer resten av denna typ. För tillfället glömde hon dessutom bort förnya domänen för den officiella Silent Hill-webbplatsen samt någon person en annan utnyttjade sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − 3 =