Pokémon Scarlet även Violet möjligtvis för att inte inkorporerar den fullständiga nationella Pokédex

Pokémon Scarlet även Violet tillkännagavs inom går hela genom den officiella Pokémon Direct dock vi har nu ändå för att inte ganska mycket detaljer om varelserna för att finns inom de som nya spelen, utöver vad vi har nu betraktat inom trailern, dock det visar sig är benägna att som för att inte förväntas, inom, Total landsomfattande Pokédex.

På detta jag skulle inte vara ett val inom linje i form av vad för att dessutom gjordes inom Pokémon Sword and Shield, för att inom sin vänd presenterade den regionala Galar Pokédex även sannolikheten är benägna att importera bara några få Pokémon ifrån olika kapitel, dock för att inte närvaron resten av den kompletta Pokédex i form av kraften är benägna att fånga hela varelser inom absoluta tal.


Pokémon Scarlet and Violet, en bild från spelen
Pokémon Scarlet and Violet, det finns en en bild ifrån spelen

På samma identiska betyder, förlitar sig på vad för att rekonstruerades resten av Serebii, för att hela tiden är ett rimligt reliabel leverans även med avseende på spekulationer i fråga om Pokémon, ser ut som om som för att är benägna att Pokémon Scarlet även Violet dessutom pekar till 1 sådan ett svar, i form av Pokédex som kan är benägna att koncentreras helt och hållet på utrymme under vilket sporten utspelar sig.

I ett försök att vara det exakta, för att rapporterats resten av experterna platsen inom undran, bara några få varningar i fråga om med appen Pokémon hemför att används med ett syfte att lagra även slutligen överföra Pokémon ifrån ens egen samling ifrån ett spelet mot ett annat, det visar sig i fråga om de som förutser det finns en begränsad programvara resten av på detta.

Inom synnerhet talas som i fråga om sannolikheten är benägna att överföra mot Pokémon Scarlet även Violet (även ifrån den efteråt) bara de som Pokémon som kan vara tillgängliga inom sporten, förtydligande för att gör som klart är benägna att närvaron resten av den kompletta Pokédex för att inte förutses inom de som nya kapitlen.

Redan anger orsak Pokémon Sword and Shield hade Game Freak motiverat valet i form av omöjligheten är benägna att balansera spelet bättre i form av hänsyn mot genom 800 000 sorter av Pokémon nuvarande även ett sådant val av är ganska mycket tveklöst även anger orsak de som nya kapitlen som kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − two =