Depay med ursprung i straffpunkten med hjälp av men det finns en seger med hjälp av Barcelona

Barcelona tuffare än väntat ägde rum inträffade mot tre den bästa poängen… borta på Elche (1:2) men även klättrade mot 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Katalanerna har varit en större motståndare hela så mycket som första halvlek, missade ett antal gigantiska chanser, men även straffen ägde rum inträffade inom den 43:e minuten varje gång Elche tog ledningen genom användning av Fidels mål som.

Ferran Torres, för att gick kommer in inom olika halvlek, kvitterade mot 1-1 inom den 61:e minuten, men även Memphis Depay med ursprung i det finns en straff inom den 84:e minuten gav Barcelona seger men även ett hoppa mot 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =