Atletico gick komma in inom serien, en mega seger med hjälp av Betis

Detta spanska mästaren, Atletico Madrid, “blev medveten” till slut dessutom tog via en mega 1:3-seger borta kontra Real Betis fjärdeplatsen inom tabellen resten av klubben med ursprung i Sevilla.

På “Benito Villamarin” tog Diego Simeones grupp det finns en tidig ledning, när som helst Joao Felix gjorde mål som inom matchens olika minut efter en snygg assist resten av Angel Correa. Betis “ägde rum inträffade igen mot liv” inom toppen resten av halvleken, när som helst Christian Tello gjorde ett otroligt mål som på distans.

Efter det finns en snabb aktion inom den 63:e minuten gav Marcos Llorente Joao Felix en möjlighet som är är benägna att göra och extra ett mål som, tidigare än Thomas Lemar beseglade segern med hjälp av “Rohiblancos” inom den 80:e minuten.

Atletico ligger är faktiskt på 4:e tillräckligt med utrymme via 48 den bästa poängen…, lika en alltför stor mängd för att Barcelona även har tidigare att sig (via det finns en match mycket mindre), då å andra sidan Betis är femma via 46 den bästa poängen….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 9 =