Kaylor Navas spelade dessutom större än honom, ibland spelade det finns en utövare så dåligt för att Vijnaldum

PSG åkte till 1 1-0-förlust borta gentemot Nice igår, ledaren inom Ligue 1 spelade det finns en dålig match men även Nice vunnit välförtjänt de som tre poängen.

En av de avgörande kritikerrosade spelarna är Jerogino Vajnaldum, sommarförstärkningen ifrån Liverpool. Holländaren fick en möjlighet som är ifrån första minuten, så motiverade för att inte Pochettinos tilltro, tvärt om tvärsom hade pojken en av många de som sämsta statistikerna på sistone ifrån någon person utövare.

Vijnaldum hade bara för att 28 beröringar i form av bollen, som ett minimum på planen men även åt men även i form av åtta färre än PSG-målvakten, Kaylor Navas. Vijnaldum hade varit inom kontakt i form av bollen bara för att 9 gånger inom första halvlek, som är riktigt förödande anger orsak honom. Navas hade varit högre än honom även inom den perioden, anger orsak inom första halvlek hade pojken 19 toucher i form av bollen.

Vi måste påminna i fråga om är benägna att Vijnaldum flyttade åt Paris ifrån Liverpool inom somras för att fri agent, så efter dåliga prestationer meddelas sätt är benägna att pojken avgår efter endast en säsong.

Leave a Reply