Xbox Series X även S även har redan överträffat den totala försäljningen resten av Xbox One inom Japan

Xbox Series X Att tillägga Xbox Series S även har redan överlämnat främja ett fullständigt Xbox ett inom Japan. Det dessförinnan flaggskeppet hemmahörande i Microsoft gjorde sin debut på den huvudspråket i Japan marknaden 2014.

I fråga om ihåg, sätt fanns det finns en ett tag då Försäljningen av PS5 och Xbox Series X | S var nästan i nivå med Japanå andra sidan sätt hade varit alldeles klart konsekvenserna resten av halvledarkris i fråga om utbudet resten av det efterföljande generations konsoler, inom synnerhet PlayStation 5.

Som hade varit hela då för att Xbox Series X även S överträffade Xbox Ones totala leder till Japan, även även när siffrorna inom alla de instanser är väsentligt minska än Sony även Nintendo-plattformarna, ser ut som om återhämtningen vara stark.

Xbox Series X även S, främja inom Japan varje vecka 67
Xbox, främja resten av alla de mode- inom Japan

För att kommer du att kunna låt oss på den primära imagen utfördes omkörningen individuellt resten av Xbox Series X även Xbox Series S: vi bör hålla det uppe talande i fråga om det finns en intressanta område, sätt råder ingen person tvekan, å andra sidan betydligt är till slut på direkt.

På den övriga imagen behärskar vi som ett alternativ låt oss försäljningstrenden anger orsak alla de Xbox-modeller på den huvudspråket i Japan marknaden: de som nya konsolerna kan vara avsedda är benägna att överträffa original-Xboxen, å andra sidan Xbox 360-resultaten? Som har fått extra komplicerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 17 =