Gran Turismo 7 VS Gran Turismo Sportaktiviteter, det finns en videojämförelse belyser skillnaderna

Gran Turismo 7 Att tillägga Gran Turismo Sportaktiviteter är huvudpersonerna inom det finns en tydligen i jämförelse video för att syftar åt är benägna att lyfta resultat i variationer mellan den 2 avsnitten resten av Polyphony Digital-serien.

Gran Turismo 7 är ett fenomenalt racingspel enligt Digital Foundrys tekniska analyså andra sidan hur du kan förbättrar den grafiska sektorn resten av tidigare kapitel, lanserad 2017 på PS4? Tydligen hade varit ingreppen en hel del.

Inom videon, för att platser den 2 spelen synpunkt på synpunkt, vill vi som väsentliga förbättring resten av belysningssystemetbåde inom dag- att tillägga nattlopp att tillägga inom en blandning genom användning av reflektioner genom karossen.

Effekter att tillägga detaljnivåsom efteråt både i förhållande till bilarna att tillägga scenarierna, belagd genom användning av extra definierade texturer att tillägga normalt högre finish.

Du besitter läst vår Gran Turismo 7 recension?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 18 =