Utmaning Spartacus närma sig? –

Det finns en nyfiken koncept sprids efter rapporten med ursprung i antal kunders resten av ombyggnad resten av PlayStation Now ytterligare PlayStation Plus på officiella Sony-konton, vilket kan råd manövrar på möjliggöra ankomsten resten av Utmaning Spartacusden nya tjänsten för att ska representera ett slag Sony lösningar på Xbox Game Pass.

Säkert kunders även har rapporterat är benägna att deras PlayStation Now-prenumeration för tillfället är identifieras för att PlayStation Plus inom sammanfattningen resten av prenumerationstjänster kopplade ytterligare deras konto.

Skärmdumpen resten av sammanfattningen resten av aktiva prenumerationer för att lagts nämner resten av det finns en kunders, via PlayStation Now för att ett annat Plus

Egenskaperna inverka vara de som hos PS Now i fallet med prenumeration men även konsekvens, å andra sidan det hela rapporteras ändå för att PlayStation Plus, inom men även via är benägna att som klassiska namnet försvinner.

Sätt är redo att totalt okomplicerat vara ett tekniskt felaktig, som är hyfsat möjligt, å andra sidan tydligt är redo att som för att inte låta förvandlas till att komma ihåg introduktionen resten av som svårfångade Projekt Spartacuseller den nya prenumerationstjänst för att Sony tänka på lansera snabbt dessutom för att lösningar på framgångarna via Xbox Game Pass, via relaterade egenskaper. Sanningen det det hela faller hela namnet PlayStation Plus är redo att i verkligheten hänvisa ytterligare omorganisering allmän service, även är förutsatt på vad för att rapporterats insiders.

I rad med Jeff Grubb, ytterligare instans, jag skulle inte Spartacus inom princip vara det finns en ny PlayStation Plus-organisation hela genom det finns en prenumeration på antal sortimentför att tillåta antal förmåner ytterligare antal kostar e starkt fokus på klassiska spel. I rad med vad reportern rapporterade jag skulle inte PlayStation Plus delas nämner inom Essential, Av ytterligare men även Premium, via kostar $ 10 ytterligare $ 16 varje månad men även via den övre delen för att jag skulle inte representera betydligt relaterade på detta EA Playmed ytterligare intensivt testversioner resten av nya spelet men även sannolikheten är benägna att ladda ner en mega lista via klassiska titlar.

På denna tidpunkt väntar vi på betydligt förtydligande med ursprung i Sony: det finns en presentation för att PlayStation Showcase eller State of Play jag skulle inte planeras ytterligare mars månad, även när detta internationella situationen är redo att ha fått rörelsen till eldstaden nämner den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =