Elden Ring uttryckt på italienska resten av Livia de som Luca inom den nya videon

0

[ad_1]

Jag skulle inte du kommer vilja sätt i fråga om Elden Ring dubbades på italienska? Jo, vi dessutom! Av den anledningen även har vi beslutat tenderar att göra video- för att du kommer att hitta inom spelaren ovan, under vilket vi disponerar, föråldrad rösterna ifrån berättarens dessutom Melinas ursprungliga röstskådespelare kontra vår. Livia de som Luca.

Framemot bestämt förstår vi låt oss introduktionsfilmen, för att berättar i fråga om förstörelsen resten av Ancestral Ring, halvgudarnas instanser dessutom alla de tillfällen för att orsakade “Desintegrationen”, dessutom på så tillvägagångssätt avgränsar världen resten av Elden Ring född ifrån samarbetet mellan FromSoftware dessutom George RR Martin. Inom det efterföljande scen försöker vi kampen i form av spelets allra första boss dessutom av den anledningen som mötet mellan paranormala Melina dessutom vår Senzaluce.

Är benägna att låt oss dessa sekvenser i form av dubbningen på italienska även har förstås det finns en alldeles en annan effekt. Berätta med hjälp av oss, vad tycker du kommer? Jag skulle inte du kommer vilja låt oss relaterade experiment i form av olika tv-spel, törhända i form av fler röster? Berätta inom kommentarerna.

Dessutom borde du gynnat videon, glöm ej tenderar att prenumerera på vår YouTube-kanal, för att du kommer att hitta på denna adressdessutom lämna ett trevligt like i ett försök att stödja oss.

[ad_2]

Leave a Reply