PSG besegrade på Cote d’Azur – Nice ägde rum inträffade tvåa inom Ligue 1

Trevliga lirare slog PSG, inom derbymatchen för att spelades inom Ligue 1. PSG noterade sitt olika nederlag på de som tre mest uppdaterade matcherna. Oavsett nederlaget även har PSG ett enormt övertag inom toppen, jämfört i form av Nice i form av 13 den bästa poängen….

PSG spelade men det finns en dålig match inom Ligue 1. Utan ut en Killian Mbape, ledaren, fanns sätt uteslutande en bravo sannolikhet genom loppet av så mycket som matchen. Di Maria lyckades för att inte göra mål som inom första halvlek.

Nifca ägde rum inträffade ytterligare seger inom den 88:e minuten. Neymar stod och använder inte en boll under loppet av Nice, värden åt det finns en bra kontring för att slutade i form av ett mål som resten av Delors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =