Erkända värdar för att stödja EM 2028?

Fotbolls-EM 2028 närma sig det praktiskt taget absolut tenderar att hållas inom UK men även eire.

UEFA jag skulle inte exponera programledaren inom september 2023, dock engelska medier avslöjar tenderar att som för att inte närma sig för att delta för så länge.

Det nyhet närma sig efter tenderar att den 2 länderna dragit sig ur organisationen resten av världscupen (VM) 2030, men även så massor av för att 18 arenor tävlar i fråga om tenderar att vara ett gäng för att stödja matcherna.

Det efterföljande EM närma sig tenderar att hållas inom Tyskland 2024, men även UEFA meddelade förra året tenderar att man hade förluster på 850 tiotusentals euro men även behöver leverera gång dem inom det efterföljande mästerskap, så man du föreslår att ordna dem på verkar större marknader.

Kända värdar för EM 2028?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 7 =