Modric att tillägga Kamavingas missiler kraschade Real Sociedad

Real Madrid firade det finns en 4-1-seger genom Real Sociedad inom den tjugosjunde omgången. Via dessa tre den bästa poängen… ökade Real fördelen inom toppen, genom Sevilla ytterligare åtta den bästa poängen…. Sociedad ligger sexa inom tabellen genom användning av 44 den bästa poängen….

Matchen på “Santiago Bernabeu” präglades resten av målen ifrån Kamavinga att tillägga Modric, inom den tipsa resten av första halvlek, för att Real gjorde det finns en leverera genom användning av, efter tenderar att Sociedad tagit ledningen genom användning av Ojerzabals mål som ifrån straffpunkten inom den 10:e minuten.

Den absoluta dominansen, bekräftade Real inom olika halvlek genom användning av och extra två mål som. Benzema gjorde mål som ifrån straffpunkten inom den 76:e minuten, att tillägga tre min efteråt satte Marco Asensio poängen.

Inom att tillägga genom användning av den den här typen segern gjorde Real det finns en duktig övertyr hantera åttondelsfinalrevansen genom användning av PSG inom Champions League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =