öppningsfilmen hyllar bilens historiskt förflutet

Debuten inom butikerna resten av Gran Turismo 7 ligger inte långt borta även anger orsak tillfället även har Sony även Polyphony Digital tryckta öppningsfilm resten av sätt nya racingspelet exklusivt anger orsak PS5 även PS4.

Inledningsvideon, det bara om åtta min reslig, hyllar bilindustrin, spårar historien hemmahörande i dess {gryning} ytterligare för närvarande, genom användning av stöd av tidningsartiklar, fotografier även stockfilmer tagna hemmahörande i tävlingar, video även dokumentärer. Den övriga delen presenterar som ett alternativ en mix av adrenalindrivna sekvenser uppförda inom motorn för att erbjuda det finns en stil resten av de som massor av fordon även banor för att finns inom sporten.

Kort meddelat, det är det ett riktigt kärleksbrev ytterligare bilindustrin, för att nyckeln den lust även ögat på den lilla bokstaven hos utvecklingsteamet ledd resten av Kazunori Yamauchi som ett sätt att paketera deras mest uppdaterade insats, för att kommer du att kunna läsa detaljerna i fråga om i vår Gran Turismo 7 recension.

Tidigare än vi åker påminner vi dig i fråga om är benägna att Gran Turismo 7 skulle vara tillgänglig exklusivt anger orsak PS5 även PS4 hemmahörande i även genom användning av imorgon, 4 mars 2022. För att stödja få timmar eftersom den presenterade Polyphony Digital gratis innehåll som kommer med uppdateringar efter lanseringenför att består av nya fordon, banor även evenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + twelve =