nya banor, fordon även evenemang närma sig i form av utan kostnad uppdateringar efter lanseringen

Via ett inlägg på den officiella hemsidan med hjälp av Gran Turismo 7Polyphony Digital även har beskrivit inom utan kostnad innehåll material anländer i form av ersätta efter lanseringen resten av sporten, för att består av nya banor, evenemang även fordon.

Utan ut en för att gå in på alltför speciellt även har studion genom loppet av ledning resten av Kazunori Yamauchi avslöjat an i nventory i form av nytt innehåll material, även modifieringschanser som inkluderar uppdateringarna som kan är benägna att publiceras genom loppet av de som kommande de gånger även veckorna. Den här typen är alltsammans listan:

  • Nya leads
  • Nya fordon
  • New World Circuit-evenemang
  • Nya tävlingsuppdrag
  • Fler låtar ytterligare Music Rally
  • Det är det uppnåelig är benägna att modifiera fler segment resten av motorerna
  • Nya med hjälp av lobbyn
  • Nya tidstest med hjälp av sportläge
  • Ljusningar resten av algoritmen för att reglerar straffavgifter även nästa generell standarden med hjälp av onlinelopp

För att stödja tillfället även har Polyphony Digital men för att inte avslöjat varje gång den primära gratisuppdateringen resten av Gran Turismo 7 närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig, å andra sidan inom hela instanser är sätt utmärkta information med hjälp av ivrig spelare, som ett resultat av sätt återigen bekräftar lagets vilja är benägna att stödja sporten länge ett tag. Bland nyheterna som kan genom loppet av de som kommande månaderna är redo att sätt dessutom det har varit det ett förnyat B-Spec-läge tack vare GT Sophyden nya superavancerade AI skapad inom samarbete i form av Sony AI.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Gran Turismo 7 skulle vara tillgänglig exklusivt med hjälp av PS5 även PS4 hemmahörande i även i form av imorgon, Fredagen den 4 mars 2022. I fråga om du icke även har gjort sätt men föreslår vi att du bara läser vidare vår recension av det nya racingspelet från Polyphony Digital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + eighteen =