denna sort är trailer även den lilla bokstaven

0

[ad_1]

Pokémon GO försöker för närvarande den 1 mars inträde resten av Alolan säsongmeddelade genom den mest uppdaterade Pokémon Direct: Niantic även har lanserad den primära den lilla bokstaven i fråga om nytt innehåll material och självklart a trailer för att illustrerar dem.

Bara några få dagar hemmahörande i som rafflig Pokémon GO Tour 2022de som en mängd kunders resten av mobilspelet för att stödja iOS Att tillägga Android de kan på grund av detta faktum du kommer att ha det finns en ny region tenderar att upptäcka, full resten av Pokémon inom som vilda för att det kommer vara potentiellt tenderar att fånga för att del av det finns en insamlingsutmaning resultat i mot klockan 20.00 den 9 mars.

Det är det inte alla sakerna: söndagen den 13 mars, hemmahörande i 11.00 mot 17.00, närma sig som tenderar att vara Grannskapshoppare Day via Sandshrew även Sandshrew of Alola för att huvudpersoner. Just nu börjar till dessutom Intermezzo-säsongen resten av GO Battle League, via det finns en återställning resten av rankningen även priserna inom den tipsa resten av säsongen.

“Fler även fler Pokémon upptäcktes först inom Alola-regionen, genom vilket de som finns Pokémon Sun Att tillägga Pokémon Moonäven har upptäckts inom Pokémon GO”, läser den officiella hemsidan.

“Genom säsongen närma sig du kommer ha förmågan att utöva antal specialuppdrag med tanke på lära dig i fråga om har varit även en av många Alola-öarna. ha förmågan att förvärva dessa specialuppdrag resultat i mot 1 juni, varje gång säsongen slutar.”

“Borde du efterbehandling dem senast 1 juni 2022, närma sig du kommer tenderar att låsa citerar det finns en bonusspecialforskning inom den tipsa resten av säsongen!”

[ad_2]

Leave a Reply