Agnelli: Superligan är oundviklig, sätt finns ingen person kompromiss i form av UEFA

Juventus president Andrea Agnelli förklarade den här dagen omedelbart krig kontra UEFA dessutom nämnde är benägna att Superligan för att inte är ett misslyckat företag.

Juventus, Real Madrid dessutom Barcelona jobbar ändå i form av projektet dessutom Agnelli framhöll att det finns nödvändigt dessutom är benägna att sätt bara för att är det finns en tidsfråga tidigare än sätt nya projektet startar.

“Superligan är icke ett misslyckande. De som har varit helt akut medvetna i fråga om är benägna att jag för att Juventus president tjänstgjorde i form av ärendet. I överensstämmelse med min åsikt behöver fotbollen tryck på reformer. Kompromiss är icke lång sikt ett av olika, vi bör reformera fotbollen. Är det finns en monopolorganisation framgångsrik är benägna att genomföra en organisation för att fotbollsfolks? “Jag föreställa för att inte sätt,” nämnde Agnelli.

“Superligan är icke det finns en mans verk, utan ut en frukten resten av 12 klubbars ansträngningar. “Dom har skrivit på ett paktum på 120 sidor, för att ändå gäller anger orsak 11 resten av dem.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + six =