Rayo misslyckades i form av är benägna att göra ett mirakel, Betis gentemot Valencia anger orsak kungapokalen

Ens antar de som spelade tappert men även hade ledningen resultat i åt matchens slutlig min, misslyckades Rayo Vallecano, och använder inte en vår Stole Dimitrievski på mål som, är benägna att leverera sig komma in inom finalen inom Copa del Rey, efter du kommer att ha utfört 1:1 borta gentemot Real Betis.

Inom den primära matchen, hemma, fel Rayo i form av 1:2. Betis närma sig att uppfylla för Valencia inom nyckeln finalen inom King’s Cup, efter är benägna att de som slog ut laget åt Athletic Bilbao inom går.

I form av Luka Zidane på mål som som ett alternativ anger orsak Dimitrievski tog Rayo ledningen inom matchens 80:e minut i form av Bebes mål som, dock inom den 92:a minuten säkrade “jokern” med ursprung i bänken Borja Iglesias oavgjort anger orsak klubben med ursprung i Sevilla men även det finns en mega finalen.