Everton är ändå med hjälp av extremt med hjälp av femligan Borem Wood

Everton tog sig vidare åt kvartsfinalen inom FA-cupen, genom vilket de som konfronterad Crystal Palace, efter du kommer att ha slagit femligalaget Borem Wood inom det finns en ojämn brott via 2:0, för att lyckades upprätthålla Frank Lampards “karameller” till 1 anständig 0: 0.

Inom världens äldsta fotbollstävling, FA-cupen, är sådana ojämlika dueller mellan golfutrustning värdet miljarder dessutom små golfutrustning för att inte bisarra, så Everton inledde duellen via det finns en fin gest, efter du kommer att ha betalat med hjälp av transport dessutom logi resten av den baby klubben ifrån Hertfordshire inom söder i fråga om Storbritannien.

Lampard bestämde sig med avsikt att ge matchens kaptensbindel åt den nya förstärkningen, ukrainaren Vitaly Mikolenko, för att hände ut på planen via den ukrainska flaggan dessutom via enormt hjälper ifrån “Goodison Park”.

På planen bröt Salomon Rondon inom den 57:e minuten resten av matchen äntligen gästernas motstånd dessutom dubblade ledningen inom den 84:e minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 7 =