[ad_1]

Via embargons instanser Gran Turismo 7 de som första tekniska analyserna av den nya bilsimuleringen av Polyphony Digital kommer till och med, inom sätt denna sort fallet i form av det finns en jämfört video mellan PS5, PS4 Professionell att tillägga PS4 variationer bas med avsikt att undersöka eventuella variationer.

Jämförelsens diktare är ElAnalistaDeBits, för att för att standard för att inte gör det finns en förnämligast djupgående utvärderingsdestination för att standard gör olika tekniska spalter så för att i alla fall erbjuder det finns en vackert omedelbart jämfört mellan de som antal versionerna av sporten placerade synpunkt på synpunkt, med avsikt att du kommer att ha det finns en koncept på en teknik omedelbart att tillägga i form av det finns en look av variationer.

I termer av de som tekniska egenskaperna även har Gran Turismo 7 det finns en sådan upplösning 2160p, eller inbyggt 4K, på PS5 på 60 fps (30 fps inom repriser i form av ray tracing aktiverad), medans den på PS4 Professionell når 1800p på 60 fps att tillägga på PS4-bas går den ytterligare 1080p att tillägga 60 fps. Inom alla de tre fallen ser ut sätt för att inte ha någon person form av dynamisk upplösning, så sporten behåller den rapporterade upplösningen för att infödd.

De som effektivitetsklänning dem kan falla inom alla de tre versionerna genom loppet av regn eller inom extra intensiva villkor för att när som helst sätt finns 20 närliggande bilar, samtidigt de fortsätter att vara acceptabla.

Jämförelsen gjordes i form av patch 1.04 applicerad att tillägga youtubern publicerar tenderar att sätt på PS5 är genomförbar att föredra mellan Performance att tillägga Ray Tracingså sätt efteråt tillämpas bara för att på reflektioner inom fotoläge, inom säkert menyer att tillägga inom filmramen genom loppet av repriser, medans grafikinställningarna är desamma inom varje lägena.

Jämförelsen mellan laddningstider: Då istället PS4- att tillägga PS4 Professionell-versionerna övertagande cirka 40 sekunder tenderar att ladda ett lopp, övertagande sätt på PS5 bara för att 2 sekunder tenderar att starta loppet. Med hjälp av övrigt gäller skillnaderna vad gäller grafik sätt synliga gapet, ökningen av geometri, skuggfiltrering att tillägga omgivande ocklusion på PS5, utöver det finns en stigning av vegetation att tillägga komponenter på display skärm, utöver hjälp anger orsak DualSense.

För närvarande märkte vi dessutom första klasserna anger orsak sporten, men när du icke även har gjort sätt än, spring att tillägga lära vårt Gran Turismo 7 recension.

[ad_2]

Leave a Reply