patch 1.06 tillgänglig, spår oss låt oss titta på ändringarna för att gjorts

Guerrilla Games släppte patch 1.06 Resten av Horisont Förbjudet Västdet finns en ersätta för att erbjuder ett antal modifieringschanser ytterligare sporten men även går så att rätta ytterligare antal bekymmer för att hittats, för att rapporterats inom de som officiella anteckningarna som kan vara rätt intensivt.

Kommer du att kunna för att hitta den kompletta listan genom inom patch 1.06a denna adresspå den officiella subReddit resten av Horizon Forbidden West, samtidigt vi den här typen begränsar oss ytterligare tenderar att rapportera bland de som extra betydligt ändringarna, för att huvudsakigt gäller korrigeringen buggar men även kraschar upptäckte resten av idrottsman på den aktuella versionen resten av sporten.

Inom synnerhet innebär som en hel del ändringar resten av huvuduppdragetytterligare instans i förhållande till blocken för att upptäckts inom jakten “Reach for the Stars”, i synnerhet misshandlade resten av buggar i rad med vad för att rapporteras inom anteckningarna, för att rapporterar 4 avgörande andra för att måste ha korrigerats för en liknande uppgift.

De som olika fixade uppdragen är Death’s Door, för att är redo att tillfogande Respawn-laddningsproblem, The Dying Lands men även två The Broken Sky-specifika fixar till ett par bekymmer för att förhindrade noggrant fortskridande, dock som finns även olika uppgift som kan vara inblandade inom fixningarna resten av den den här typen uppdateringen.

Fixade även ett antal sidouppdrag för att The Blood Choke, The Promontory, The Wound komma in the Sand men även A Tribe Apart, utöver ett antal ändringar även har tillämpats på i hela, den öppna världen.

Olika korrigeringar innehåller ändrade UI-element men även en hel del korrigeringar ytterligare grafiki synnerhet i förhållande till pop-in för att upptäckts, oskärpa effekten men även olika artefakter för att är redo att dyka nämner inom sporten, tillsammans med korrigeringen resten av säkert stabilitetsproblem.

Så som finns faktiskt en hel del lämplig ingredienscentra, vilket verkar resten av officiella anteckningar, samtidigt olika återstår för att reparera, i rad med vad för att rapporteras resten av Guerrilla Games, inom det följande uppdateringar. För tillfället hänvisar vi dig och extra det finns en röst ytterligare Horizon Forbidden West recension tenderar att lära känna honom högre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − two =