referens ytterligare sporten för att finns inom Sword and Shield? Denna sort är imagen

0

Sword and Shield, referensen ytterligare Pokémon Scarlet även Violet

Nintendo även Game Freak även har sammanfattning meddelat Pokémon Scarlet även Violet, som kan tenderar att introducera den nya generationen resten av pocket monsters saga. Som svar på det finns en hypotes är redo att ändå Game Freak ha infogat det finns en hänvisning ytterligare den 2 nya kapitlen av den anledningen som Pokémon Sword and Shield 2019.

För att kommer du att kunna låt oss titta på på imagen till att börja med resten av nyheterna, inom ett utrymme resten av Hotel Ionia di Spada e Scudo finns som ett rum under vilket som för att inte är potentiellt att återvända kommer in. I fall du tittar noga närma sig du kommer tenderar att märka tenderar att väggen är dekorerad via tapeten för att de befinner sig representerade på resten av apelsiner även vindruvor. Sätt är redo att verka för att det finns en slumpmässig design, å andra sidan inom det faktum jag vet att vi för tillfället är tenderar att de befinner sig Pokémon Scarlet även Violet-symboler.

För att rapporterats inom Pokémon Center tweet och eftersom kommer du att kunna låt oss titta på på imagen under, inom officiell trailer resten av Pokémon Scarlet även Violet finns som två vapensköldar för att representerar det finns en apelsin även det finns en klase vindruvor. Såväl som finns den 2 frukterna inom det finns en kopp. För att avslutning bär har konstverken resten av huvudpersonerna inom de som nya Game Freak-spelen både det finns en orange även det finns en lila uppsättning, vilket påminner i fråga om frukterna.

Pokémon Scarlet även Violet: referenser ytterligare apelsin även vindruvor

Tydligt är på detta spekulationer, å andra sidan resonemanget ser ut som om vettigt. Bland olika rykten relaterade ytterligare Pokémon Scarlet även Violet finner vi dessutom sanningen det kanske inte innehåller hela den nationella Pokédex.

[ad_2]

Leave a Reply