Kuman: Laporta hade inga kontantbelopp anger orsak Messi samt tog i form av Ferran anger orsak 55 hundratusentals euro

Ronald Koeman bestämde sig med tanke på bryta tystnaden. Inom ett namn i form av holländsk media avslöjade pojken varför pojken fick sparken med ursprung i Barcelona anger orsak 4 månader av den anledningen som. Kuman bodde ändå inom Barcelona, ​​dock nämnde är benägna att pojken för att inte hade anger orsak avsikt är benägna att mot Nou Camp, i form av Joan Laporta på rodret.

“Laporta nämnde mot mig tusen gånger är benägna att Xavi för att inte jag skulle inte växa till att bli som ett resultat av pojken för att inte hade någon person expertisförväntningar. Jag äger intrycket är benägna att den nya ledningen för att inte stöttade mig med ursprung i första dagen. “Jag kan inte är benägna att mot Nou Camp, jag anger möjlighet för att inte falska är benägna att utfärdar samt ting är söt samtidigt den denna sort presidenten är inom tjänst”, nämnde Kuman.

“Jag behövde dessutom förvärva förstärkningar, för att Barça fick inom vinterns transferfönster. Hemmahörande i ansats resten av säsongen jobbade jag utan ut en en mängd ivrig spelare. För tillfället är är Paddy samt Dembele denna sort samt sätt vill duktig ut. Jag fick alldeles okomplicerat för att inte samma identiska bot för att Xavi. Jag glädjefylld är benägna att sätt går duktig. Jag glädjefylld, uttryckligt anger orsak Frankie de som Jong, pojken utför till slut till minst en överdriven grad. “Mannen är det finns en toppfotbollsspelare”, nämnde Kuman samt tillade.

“P.g.a. ledningen har varit jag tvungen är benägna att gå i form av på är benägna att lossa ett antal betydande ivrig spelare som ett resultat av den återhållsamma situationen har varit dålig. “Å andra sidan sätt de som gjorde, efter Messis avgång, tog kommer in det finns en ivrig spelare anger orsak 55 000 000 euro.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =