Jobbar Agnelli samt Perez på är benägna att bilda det finns en ny tävling gång?

Efter är benägna att projektet misslyckades tidigare än sätt förverkligades förra året erbjuder för att inte Juventus president Andrea Agnelli citerar projektet för att stödja det finns en ny Superliga, rapporterar “Gazeta delo Sportaktiviteter”.

Inom april förra året hände Fantastiskt League-projektet ytterligare liv på 48 timmar, så avslutades efter är benägna att UEFA häftigt omvänd sig sätt. De som främsta initiativtagarna ytterligare på detta uppdrag hade varit presidenterna för att stödja Juventus samt Real Madrid, Andrea Agnelli samt Florentino Perez. Oavsett risk hemmahörande i UEFA i fråga om är benägna att de kanske vara kapabel till uteslutas hemmahörande i dess tävlingar erbjuder sig för att inte den 2 jättarna i hela, europeisk fotbollsfolks.

Den nya konkurrensen de som du föreslår Perez samt Anjeli Det är det oskäligtotålig är benägna att spelas genom användning av 24 golfutrustning, så det är det inte känt i enlighet med vilka standard det finns en betyg jag skulle inte säkras. Sätt borde inte ha avslöjats vilket format det är det, så sätt framhålls är benägna att sätt skiljer sig hemmahörande i den planerade Superligan.

flygplan är sätt ganska mycket till synes är benägna att UEFA närma sig är benägna att motsätta sig sätt gång som ett resultat av det kommer vara det finns en tävling för att för att inte ligger hela dess jurisdiktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =