Kuman tvivlar: Önskade att Barcelona faktiskt behålla Messi?

Den holländska strategen Ronald Koeman bröt tystnaden samt nämnde inom det finns en intervju via holländska medier tenderar att Joan Laporta “jobbade gentemot honom” efter du kommer att ha ställt sig åt rodret inom klubben.

Kuman hävdar tenderar att pojken aldrig även har känt hjälper ifrån president Laporta, samt tvivlar åt samt via på i fråga om ledningen faktiskt önskade att behålla Leo Messi.

“Laporta nämnde åt mig tusen gånger tenderar att Xavi för att inte jag skulle inte förändras till som ett resultat av pojken för att inte hade någon person expertisförväntningar. Jag äger intrycket tenderar att den nya ledningen för att inte stöttade mig ifrån första dagen. “Jag kan inte tenderar att åt Nou Camp, jag har kunskap eller färdighet i för att inte faux tenderar att utfärdar samt ting är söt samtidigt den den här typen presidenten är inom tjänst”, nämnde Kuman samt pratade eftersom den i fråga om Messis avgång.

“P.g.a. ledningen hade varit jag tvungen tenderar att gå via på tenderar att lossa bara några få avgörande idrottsman som ett resultat av den återhållsamma situationen hade varit dålig. Dock sätt de som gjorde, efter Messis avgång, tog via sig det finns en idrottsman med hjälp av 55 tusentals och tusentals euro. “Varför hade varit Messi tvungen tenderar att gå då samt hade varit pojken tvungen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × five =