Ryska samt vitryska paralympier utvisade hemmahörande i spelen

0

Idrottare hemmahörande i Ryssland samt Vitryssland kommer inte att göra tenderar att tillåtas tävla inom Peking vinterparalympics p.g.a. den ryska invasionen resten av Ukraina. Internationella paralympiska kommittén beslutade först tenderar att ryssar samt vitryssar kan tävla i fråga om medaljer för att neutrala idrottare, och använder inte en flaggor samt hymner, så efter mödosamt tryck hemmahörande i de flesta av folket ändrade den sitt val samt uteslöt dem hemmahörande i spelen.

“Vi är de övertygade i fråga om tenderar att sportaktiviteter samt politik för att inte ska blandas ihop, så kriget även har nått spelen samt bakom kulisserna är sätt ett antal regeringar som har effekter på denna tillfälle. “Anger orsak oss närma sig idrottarnas säkerhetsvänlig först, samt situationen inom Olympic Village även har eskalerat samt blivit ohållbar”, säger Andrew Parsons, organisationens vd.

Spelen, för att börjar till på lördag, jag skulle inte innefatta 71 idrottare hemmahörande i Ryssland samt 12 hemmahörande i Vitryssland.

[ad_2]

Leave a Reply