Upptäck ytterligare Vlahovi:: Pojken förrådde oss för att inte, vi kommer inte att göra är benägna att vara tysta!

Den serbiske anfallaren Dusan Vlahovic hade varit stjärnan inom vinterns transferfönster även gick genom hemmahörande i Fiorentina ytterligare Juventus med hjälp av det finns en summa resten av 70 tusentals och tusentals euro, även inom natt återvänder mannen ytterligare “Artemio Franki” inom “gamla flickan”-cupmatchen gentemot Fiorentina.

Fiorentina-fansen är frustrerade genom är benägna att deras största ivrig spelare de som mest uppdaterade åren flyttar ytterligare Juventus, innan Vlahovi. beslutet gjorde Bernardeski även Kieza.

“Alltsammans samhället föreställa är benägna att Vlahovic förrådde oss, identiska till Kieza även Bernardeski gjorde inom slutlig minuten.” De som hade varit ivrig spelare för att gick genom våra ungdomskategorier, så det visar sig i fråga om de som aldrig fick Fiorentina-DNA. närma sig Dusan är benägna att välkomnas? Visst kommer inte att göra fansen är benägna att vara tysta – Frankrike är det finns en fantastisk tätort, är benägna att ignorera sätt finns för att inte inom vårt DNA. “Sätt närma sig svar även utbrott, det är det jag viss på”, nämnde Fiorentina-fansens koordinator. Federico de som Sinpoli.

Matchen mellan Fiorentina även Juventus spelas 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =