Savicevic genom användning av hjälper för att stödja ryska fotbollsspelare: Jag försöker tenderar att 1992 upprepas

Den berömde montenegrinske fotbollsspelaren, Dejan Savicevic, uttalas inom det finns en intervju genom användning av “La Repubblica”, tenderar att ryska idrottare för att inte ska växa till att bli lidande för att stödja de som för att fattas resten av presidenten samt tenderar att straffen de som kommer att få är för att stödja stränga.

Savicevic identifierade tenderar att idrottare lider väsentligen den mest, även om de som för att inte är skyldiga. Inom intervjun påminde mannen sig i fråga om de som sanktioner för att infördes gentemot Jugoslavien 1992, vilket ledde mot tenderar att hon diskvalificerades ifrån EM inom Sverige.

Danmark ersatte då Jugoslavien samt vunnit slutligen sensationellt Europatiteln.

“Idrottare är icke tenderar att skylla på. “Jugoslavien upplevde på detta 1992,” uttalas Savicevic.

Mannen tillade tenderar att mannen för att inte försvarade Ryssland samt president Vladimir Putins tenderar att invadera Ukraina.

”Jag försvarar för att inte Putin, jag kände på mitt eget skinn rätt sätt att sätt hade varit tenderar att växa till att bli utvisad för att stödja någon person politisk ett svar. Är benägna att spela det finns en match är ett budskap i fråga om fred. Ryska fotbollsspelare har inte någonting tenderar att göra genom användning av Putins , identiska till vi inte för inte hade betydligt tenderar att göra genom användning av kriget inom Jugoslavien för att stödja 30 12 månader eftersom den. Jag försöker tenderar att situationen för att upplevdes inom etapper 1992 upplevdes resten av de som barnen spelarna du kommer kände effektivt inom Italien: Mihajlovi,, Jugovi,, Mirkovi,, Kovacevi,, Mijatovi,, Savo Miloвиevi.. För att fotbollsspelare berövades jag chansen tenderar att spela inom tre mega tävlingar, EM 1992 samt 1996 samt VM 1994. “Sätt togs ifrån mig och använder inte en anledning, bara för att p.g.a. policyn, som icke har betydligt genom användning av spelet tenderar att göra,” uttalas Savicevic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =