Matheus träffar Borussia Dortmund: Du besitter hoppat resten av ett tredjeklassslag

Den legendariske tysken Lothar Matheus, ett utmattande formulär efter Borussia Dortmund, p.g.a. utslaget resten av Glasgow Rangers inom Europa League.

Matheus även har då kritiserat Westfalen-laget inom sina spalter. Pojken nämnde tenderar att Borussias tredjeklasslag degraderades hemmahörande i Europa League.

“Borussia är faktiskt mitt dyra grupp. Det är det det finns en fantastisk medlemskap, den även har varje liten sak det finns en fotbollsspelare eller ett fan är redo att önska sig. Dom har ett duktig ledning, fansen är bland de som största på planeten… Dock vad gjorde de som senast? “Det finns en trippelkrona för att består resten av pinsamma misslyckanden: först inom Champions League, eftersom den inom tyska cupen dessutom för tillfället är inom Europa League.”

“De som växte till nedflyttade hemmahörande i ett tredjeklassslag, hemmahörande i Glasgow Rangers. Otrolig. Rangers ligger bakom Celtic inom som skotska mästerskapet, och så de slogs ut resten av Bodo Glimt. Bortmund skar sig på alla de fronter. Jag drömmer i fråga om tenderar att Rangers, Sporting dessutom St. Pauli även har Borussias lönsamma makt, så de som föll i alla fall ur dem. “kanhända behöver Borussia det finns en nystart.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 6 =