Call of Duty 2023 senareläggas p.g.a. det finns en indiskretion

Ersätta: efter publiceringen resten av den ursprungliga det nyhet kontaktade Activision Blizzard redaktionen även släppte nästa tillkännagivande, för att i viss mån ser ut som om förneka den innan rapporterade kunskapen för att läckt ut, även hävdade nya premium även gratis-att-spela Call of Duty-spel närma sig för att stödja 2022 även 2023:

“Vi har varit försedd med massiva planer för att stödja nya premium- även gratis-att-spela Call of Duty-upplevelser för att stödja inom 12 månader, det efterföljande 12 månader även därefter. Recensioner för att motsäger detta är icke sanna. Vi för att separera extra den lilla bokstaven när som helst det är det dags.”

Originalartikel:

Baserat på det finns en indiskretion för att samlats kommer in resten av Bloomberg, som kan med ursprung i det finns en inre leverans för att anses tillförlitlig call of Duty schemalagt för att stödja 2023även ändå okänt, jag skulle inte sätt vara uppskjuten. Vi pratar i fråga om titeln för att måste observera sätt ryktade Call of Duty: En samtida Warfare 2, planerad åt 2022.

Inom instanser det nyhet bekräftades resten av Activision Blizzard, 2023 jag skulle inte vara sätt första året på tjugo år och använder inte en ett nytt Call of Duty. Uppskjutningen jag skulle inte ha motiverats resten av misslyckandet resten av Call of Duty: Vanguardvilket kan ha fått säkert chefer är benägna att granska releaseplanen för att stödja serien, för att är faktiskt anses vara för att stödja snabb.

Valet jag skulle inte för att inte kopplas åtförvärv av Microsoftså jag skulle inte tas självständigt resten av firman.

Activision Blizzard jag skulle inte ha ett antal titlar på direkt i ett försök att fylla tomrummet efter COD: 2022 års upplaga närma sig är benägna att fyllas via och extra innehåll material även det efterföljande 12 månader närma sig sätt är benägna att det har varit det ett nytt spela {gratis} är benägna att spelaför att dessutom närma sig är benägna att samarbeta via Treyarch, studion för att jag skulle inte bära itu via sätt uppskjutna Call of Duty.

För att redan nämnts har varit kärnan inom sätt alltsammans försäljningen resten av Call of Duty: Vanguard, som svar på säkert chefer för att kannibaliserades resten av de som med ursprung i tidigare Call of Duty, såväl för att resten av framgången för att stödja Call of Duty: Warzonevilket väckte spelarnas uppmärksamhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 14 =