ny av data läckte i fråga om projektet, med ursprung i en indiskretion

0

[ad_1]

Ny läcka med hjälp av Assassin’s Creed Riftsätt ryktade nya kapitlet inom serien resten av Ubisoft. De som ny av data de befinner sig obekräftade, så det är det korrekt är benägna att bära dem via vederbörlig varning. Dock de befinner sig aningen detaljerade, därefter intressanta.

I överensstämmelse med Deep Throat, för att föredrog är benägna att vara anonym, förväntas Assassin’s Creed Rift släppas genom sätt första kvartalet 2023, även när Ubisoft skulle vilja en sen 2022 lansering. helt värde och kommer icke att leverera en utan kostnad crossgen-uppgradering. Så den för att köper Xbox One- eller PS4-versionerna bör betala att kunna uppgradera den åt PS5- eller Xbox Series X- dessutom S-versionerna.

Sporten närma sig är benägna att tillkännages genom det följande Ubisoft Forwardunder vilket sätt dessutom närma sig är benägna att det har varit det en teaser resten av Assassin’s Creed Infinity ( bara för att är benägna att låt oss titta på siluetten resten av en person, via spelets logotyp). Inom teaser-trailern närma sig sätt är benägna att det har varit det Altair, huvudpersonen inom den primära Assassin’s Creedför att ändå för att inte skulle vara via inom sporten, och använder inte en närma sig är benägna att nämnas inom de som dikter som kan är benägna att det har varit det genom resan.

För individer som jag undrar, Ubisoft skulle inte ha avsiktligt någon person remastrad version resten av den primära Assassin’s Creed. För att sagt, Assassin’s Creed Rift bör köras till 1 förnyad version alternativ resten av Städ, Ubisofts proprietära motor. Tydligen finns sätt redan bekymmer med hjälp av den smidiga, ospecificerade Xbox One (effektivitetsklänning?).

Långt om länge avslutningsvis närma sig Assassin’s Creed Rift för att inte du kommer att ha DLC, dock sätt har fått {en helt} likgiltig titel. Den kommer till och med är benägna att släppas på Nintendo Switch inom en molnutgåva, kurerad resten av Ubisoft Saguenay.

Leave a Reply