denna sort är trailern med hjälp av tillkännagivandet

L’själar Resten av NieR: Automater bekräftades inom genom officiell med ursprung i spelutvecklingsteamet genom loppet av det finns en speciell livestream, även den primära även har anlänt trailer resten av projektet.

inom ryktet om anime av NieR: Automata dök citerar till en början resten av februari, varje gång någon person lade märke åt domänregistreringen nierautomata-anime.comför att för tillfället är är användbar även är redo att besökas, i fråga om än utan ut en huvudpunkterna.

NieR-serien har sålt över 7 miljoner exemplar och det är det väldigt intill anime-fans stil, så det är det en helt vettig även nyfiken operation.

“Vi infört valet är benägna att göra det finns en animerad serie genom loppet av dagens NieR: Automata 5th Anniversary Live Broadcast, 5 12 månader efter spelets release”, står som på sajten. “NieR: Automata är ett action-RPG producerat resten av Square Enix även utvecklat resten av PlatinumGames.”

“Arrangera är det finns en avlägsen framtid genom vilket folk migrerar åt månen p.g.a. förmågan hos det finns en robotarmé för att släpps lös resten av utomjordiska styrkor. 2B tillhör den nya androidenheten Yorha även bekämpa i ett försök att leverera igen planeten.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − eight =