Bokeh-studie i fråga om game, konstruktion dessutom inspiration, mellan Silent Hill dessutom Siren

Bokeh Game Studio, som nya opartisk teamet för att grundades resten av bland de som diktare åt Silent Hill dessutom Forbidden Siren lämnade Sony genom användning av nedläggningen resten av Japan Studio, deltog inom det finns en frågestund genom vilket antal uppstod detaljer om game, konstruktion dessutom inspiration Resten av Slitterheadderas nya game hela tillväxt.

Resten av Slitterhead märkte vi det finns en första presentationstrailern för The Game Awards 2021för att vi dessutom även har byggt det finns enförhandsvisning. Något en annan kunskap vi är redo att förvärva ifrån denna intressanta videointervju, för att deltog resten av VD:n dessutom skaparen Keiichiro Toyama (även diktare åt Silent Hill), CTO dessutom spelregissören Junya Okura (en av många skaparna resten av Forbidden Siren) dessutom COO dessutom producenten Kazunobu Sato (det finns en en annan framstående medlem resten av Sonys gamla Japan Studio).

Inom intervjun kommer att få vi ta reda på är benägna att den främsta inspirationen åt skapandet resten av Slitterhead hände ifrån är benägna att lära känna storstaden Hong Kong dessutom dess , såväl för att ifrån de som erfarenheter för att gjorts genom användning av Förbjuden siren. I termer av känna med hjälp av Slitterhead närma sig som är benägna att vara ett tredjepersons actionspel, för att rapporterats det exakta resten av utvecklarna.

genom vilket 3:e speciell person är ej ifrågasatt, då istället Bokeh Studio, i ämnet av den normala riktningen, för att inte önskade att observera den psykologiska skräckens ett sätt extra baserad på reseadministratörer, ens antar som har varit en av många de som första idéerna. Betydligt framemot tyst Hillinom termer resten av spelstruktur dessutom även djup psykologisk introspektion, hade undersökts, så laget även har med hjälp av tillfället det finns en expertisförväntningar extra omsatt dessutom på dessa expertis tänkte man på Slitterhead-strukturen, för att faller extra det exakta kommer in inomrörelse skräckäven när Toyama säger är benägna att som för att inte bara för att handlar i fråga om är benägna att utrota fiender.

Efter de utcheckat Forbidden Siren rapporterade författarna är benägna att tanken i fråga om antal synvinklar ett eller annat sätt dessutom närma sig att spela in inom som nya sporten, i fråga om än annorlunda än sight-jack-systemet för att upplevdes inom PlayStation-titeln. I termer av fiendertanken i fråga om “legozu” har varit bifogat åt sanningen det man önskade att förköpa varelser för att livnär sig på folk, så författarna önskade att ha annat än som udda dessutom som har varit relativt ett ifrån traditionella zombies, vilket ledde åt det finns en omvandling resten av idéer.

Inom Slitterhead, den stridssystem den även har ett antal kanoniska komponenter med hjälp av det finns en tredjepersonshandling så närma sig är benägna att presentera ett antal överraskningar. Utvecklarna fokuserar inget speciellt på den denna sort funktionen, så de som tänka på men för att inte talande i fråga om som extra inom detalj. I termer av distributionssystemet ska sporten för att inte delas nämner inom del utan ut en komma för att ett kompakt dessutom komplett paket, i enlighet med upplevelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − one =