Horizon Forbidden West, patch 1.05 tillgänglig på PS5 samt PS4: den här typen är detaljerna

Horisont Förbjudet Väst även har sammanfattning fått patch 1.05PS5 Dessutom PS4: uppdateringen väger 437,6 MB respektive 1 631 GB samt syftar ytterligare nysta ett antal de som bekymmer för att dessutom rapporterats resten av kunders.

Först i den brittiska topplistan med 70 % av exemplar sålda på PS5, Horizon Forbidden West nöja sig via på detta ersätta det finns en rad nackdelar relaterade ytterligare de som huvudsakliga samt sekundära uppdragen, såväl för att ytterligare de som för att är redo att utföras inom den öppna världen.

Utvecklarna fixade dessutom bekymmer via Second Chance-förmågan, för att för tillfället är måste fungera noggrant, samt via förvaltningen resten av utsikten, för att tenderade tenderar att inta oönskade positioner hela genom tenderar att utöva säkert manövrar via vapnen.

Mellan fixera Äntligen består av grundläggande korrigeringar det finns en korrigering relaterad ytterligare HDR, ytterligare streaming resten av pro perty inom säkert eventualiteter, ytterligare glint inom gränssnittet på samlande resten av tillgångar samt ytterligare de som grafiska anomalier för att inträffade varje gång kartan öppnades samt stängdes tidseffektivt.

Kommer du att kunna för att hitta ändringslogg hundraprocentig ersätta 1.05 på Redditsamtidigt i fråga om du icke även har gjort sätt men, är sätt det helt väl värt för att titta på vår Horizon Forbidden West recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + six =