PlayStation Showcase, nytt evenemang inom mars 2022 anger orsak det finns en välkänd läckare

0

[ad_1]

Sony närma sig är benägna att presentera det finns en ny PlayStation Showcase mot Mars: den välkände styrd som läckare Nick “Shpeshal Nick” Baker, efter är benägna att hans “kollega”, Tom Henderson, hade spekulerat i fråga om ankomsten resten av det finns en show det följande månad.

absolut ha i åtanke att PlayStation Showcase från september förra året märkte närvaron resten av massor av tillkännagivanden resten av stor relevansför att den God of War: Ragnarok avslöja. Nåväl, som svar på Baker är redo att evenemanget inom mars skryta via samma identiska betydelse.

“Jag gladlynt genom ha förmågan att inklusive mot betydligt mot som för att redan även har sagts”, skrev Baker för att lösningar på Tom Hendersons tweet för att styrd är benägna att det finns en ny Sony-show jag skulle inte komma inom mars. “Japp, de kommer presentera ett evenemang inom mars och det är det oskäligtotålig är benägna att vara den rätta. “Det finns en PlayStation Showcase, kort förklarat.

Shpeshal Nicks fras tyder på är benägna att vi ej närma sig är benägna att ställas hantera det finns en smidig sådan En stående anger orsak game fokuserat på ett eller två game, å andra sidan till minst en presentation inom ett läge för att den vi märkte anger orsak ett par månader av den anledningen som.

Detta är anledningen frivolöst anger orsak de som antal God of War är benägna att upptäck en tillräckligt med utrymme inuti evenemanget: Ragnarok, Marvel’s Spider-Man 2 även Final Fantasy 16, via möjligen mot även via det finns en teaser anger orsak den en betydande mängd omtalade remake av The Last of Us, som kommer att ha en längre historia och fantastisk grafik som svar på de som mest uppdaterade ryktena.

[ad_2]

Leave a Reply