modig förvandlar oss ytterligare Hidetaka Miyazaki, chef med hjälp av Elden Ring –

Ett fan resten av Som har varit även har gjort det finns en modig hela genom vilken det är det genomförbar att byta den polygonala modellen resten av spelets huvudperson via Hidetaka Miyazakidirektör med hjälp av Elden Ring.

För att kommer du att kunna låt oss inom videon för att delas genom Reddit, tillgänglig under, är den polygonala modellen resten av Hidetaka Miyazaki ganska mycket primitiv och icke full resten av den lilla bokstaven, å andra sidan funktionerna inom i kontroll av Elden Ring de förhåller sig nöjaktigt igenkännbara. Videon utställning sätt första riket resten av sporten, nämner ytterligare chefen, så har varit eftertänksam om du icke även har utfört Sifu men även behöver hålla sig borta från någon person form resten av förväntan.

Sifu finns på PC, PS4 även PS5. Elden Ring den närma sig som ett alternativ är benägna att det har varit det tillgänglig hemmahörande i även via imorgon, den 25 februari 2022, på PC, PlayStation 5, PS4, Xbox Series X | S även Xbox One. Vi disponerar, föreslagit vårt recension även vi disponerar, dessutom indikerat dig inom det finns en särskild nyhet inom röster från internationell press, insamlad hela genom Metacritic. Som fick vi dessutom låt oss Elden Ring blev det högst rankade spelet någonsin på OpenCritic.

Äntligen avgår vi dig dessutom det finns en teknisk jämförelse mellan de olika versionerna av Elden Ring: bildfrekvensen rymmer överraskningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − four =