de som nya fotografierna metropol Vaghen

Kate Walker inom Vaghen

Spår oss låt oss dessa nya foton resten av Syberia: The World Before, publicerade resten av utgivaren Microids så att nuvarande ett antal nya destinationer för att är redo att besökas inom sporten. Omkring bestämt illustreras metropol Vaghen 2005, då den besöktes resten av Kate Walker. Huvudpersonen på jakt efter det finns en viss speciell person för att liknar henne en alltför stor mängd. Synd är benägna att hon levde det praktiskt taget sjuttio 12 månader tidigare att henne. Spår oss låt oss fotografierna samlade inom ett förnuftigt galleri:

För att kommer du att kunna låt oss är stilen hos den sene Benoit Sokal en alltför stor mängd markant. Konstnären framstår ha lyckats skapa det finns en drömplats, full resten av intressanta huvudpunkterna.

Vaghen, 1937: Dana Roze är det finns en 17-årig tjej för att inleder det finns en bra yrke för att pianist. Hans framtid har fått ändå mörkare när som helst som fascistiska hotet med ursprung i Brown Shadow skymtar genom Europa till att börja med resten av olika världskriget.

Taiga, 2004: Kate Walker överlever så gott hon är redo att inom saltgruvan genom vilket hon fängslades, till det finns en tragisk tillfälle kommer att få henne att erbjuda sig ut på ett nytt reseadministratörer letar efter sin id.

Om du strävar efter ta reda på extra, lära vår provade Syberia: The World Beforeresten av en alltför stor mängd samtida publicering.

Leave a Reply