Traditionellt byte resten av Milan-tröjor

För att stödja första gången inom historien i fråga om den italienska det stora Milan närma sig att hålla det finns en sponsorinskription på tröjan genom antalet lirare.

Milan undertecknade just nu formellt ett sponsringsavtal via sätt tyska försäkringsbolaget “Wefox”.

För att stödja första gången närma sig den nya sponsorn är benägna att vara på Milanos tröjor på fredag ​​inom matchen via Udinese, dessutom “Rossoneri” närma sig det som får mellan 6 dessutom 8 hundratusentals euro varje år.

Genom loppet av det därefter dessutom ett halvt året även har General Manager Ivan Gazidis skrivit på 26 nya sponsringsavtal via internationella som företag, så Milans inkomstfamiljer ifrån det följande säsong närma sig att utvidga dramatiskt, rapporterar “Gazeta delo Sportaktiviteter”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 9 =