Arnautovic via två mål som emot Spezia bröt Bologna den dåliga serien

0

Marko Arnautovic gjorde två mål som men även Bologna slog Spezia via 2:1 med ett syfte att avsluta den dåliga serien på 5 matcher utan ut en inkomst men även med ett syfte att spela komma in den primära triumfen 2022 med ett syfte att skära ner pressen ifrån tränaren Sinisa Mihajlovic.

Den albanska anfallaren ifrån Spezia, Ray Manaj, chockade “Renato Dal’Ara” inom den 11:e minuten resten av matchen, tidigare än Arnautovi изра kvitterade ytterligare 1:1 inom den fyrtionde minuten, men även inom den 84:e minuten ägde rum inträffade pojken via fördelaktiga tre den bästa poängen… anger orsak Bologna.

Bologneserna ligger trettonde inom tabellen via 31 den bästa poängen…, samtidigt Spezia ligger två områden genom 26, men även varje lagen ligger för att inte ett ifrån nedflyttningsstrecket.