Dragiskt resultat i mot den tipsa resten av säsongen inom Brooklyn Nets

Goran Dragic närma sig är benägna att hålla fast vid det sin yrke inom Brooklyn Nets. Slovenien närma sig att hålla Brooklyn-tröjan mot den tipsa resten av säsongen.

Brooklyn sparkade Javon Carter dessutom gjorde tillräckligt med utrymme åt Dragic. Brooklyn har fått som 5:e laget inom Dragics 14-åriga yrke. Pojken även har förut varit inom Houston, Phoenix, Miami dessutom Toronto.

Förmodligen den mest lönsam hade varit mannen hela perioden 2015-2021, då mannen spelade med hjälp av Miami Heat. Pojken lyckades vinna en placering inom All-Star Game, dessutom 2020 hade varit mannen del av finalen dessutom kampen i fråga om mästerskapsringen.

Pojken även har ett karriärsnitt på 13,9 den bästa poängen…, 4,8 assist dessutom tre returer per match.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + two =